Skip links
Informatie over injecteren

Lekkage injecteren

Bij injecteren draait het om veel inzicht en nauwkeurigheid. Het is belangrijk dat dit wordt gedaan door een of meerdere specialisten. Omdat wij hier veel ervaring mee hebben, kunnen wij u de garantie geven op een goed resultaat.

Lekkage injecteren

Lekkage in de kelder

Een lek in de kelder komt vaak voor in de keldervloer of kelderwand. Zijn het scheuren die lekken? Dan zijn dat watervoerende scheuren. In de aansluiting van vloer of wand (de kimaansluiting) komen deze lekkages vaak voor.

MEESTAL LOSSEN WE DIT OP DOOR HET INJECTEREN MET PUR-INJECTIEHARS

Op de plekken waar het water direct zichtbaar de kelder in loopt, injecteren we de lekkage. Dat gebeurt door het boren van een gat waarna we de pur-injectiehars er onder druk met een speciale injectiepen in pompen. Het komt in de lekkage en zet uit. Op deze manier wordt de kelderlekkage opgelost en waterdicht gemaakt.

We gebruiken specifieke materialen van het merk Grouttech, waaronder 1403.

We maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Injecteren

WAT ALS INJECTEREN NIET MOGELIJK IS?

Dan zijn er ander andere mogelijkheden om de lekke kelder waterdicht te maken zoals met een kelderafdichtingssysteem.

Hier onder een voorbeeld van een lekkage die wij hebben afgedicht
in Franeker.

 
DAMWANDINJECTIE

Voor het oplossen van lekkages in bouwputten kunt u kiezen voor damwandinjectie. Om de lekkage te stoppen maken we gebruik van pur injectie materiaal. Dat wordt geïnjecteerd op de plaatsen waar het vocht of water direct zichtbaar is.

Als we de lekkage niet kunnen lokaliseren, is oppervlakkige injectie een goede oplossing. Door in patronen te injecteren ontstaat aan de buitenzijde van de damwand een elastisch membraan met een hydrostructuur materiaal. Dit

🍪 This website uses cookies to improve your web experience.