Skip links
Project

Betonrot
Leeuwarden

Heeft u last van betonrot? Draaisma Betontechniek voert de betonreparatie voor u uit. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Project BETONROT GEVAARLIJKE SITUATIE VALLENDE DELEN.

Betonrot Leeuwarden


Een spoed opdracht van een VvE (verenging van eigenaren) uit Leeuwarden die hadden een probleem met betonrot, er was spontaan een stuk beton uit de luifel naar beneden gevallen.
Dit is heel gevaarlijk wand er lopen regelmatig mensen onder door, toen heeft de VvE stappen ondernomen, en ons ingeschakeld om dit probleem zo snel en zo veilig mogelijk op te lossen.
We hebben met spoed een hoogwerker in gezet, en toen zijn begonnen met het inspecteren naar betonrot, we kwamen al snel tot de conclusie dat het stuk wat naar beneden was gevallen een oude betonreparatie was. We hebben de gehele gevel nagekeken en de betonschades die we tegen kwamen gerepareerd door middel van het aangetaste beton weg te hakken tot het gezonde beton. Het betonijzer met een speciale machine het roest van de aangetaste wapening verwijderd. We hebben het betonijzer met een primer behandeld en toen gerepareerd met een betonreparatie mortel. In het voorjaar zou de VvE de zichtbare reparaties laten schilderen.

🍪 This website uses cookies to improve your web experience.