Constructief injecteren

Scheuren in het beton.

Krimpscheuren of scheurwijdte

Scheuren in beton komen regelmatig voor, deze krimpscheuren of zetting scheuren vanaf een scheur wijdte van  0,2 of 0,3 mm, scheuren van dit formaat moeten constructief geïnjecteerd worden.Deze maatregel is noodzakelijk om het beton te beschermen, omdat er door deze scheurtjes vocht in het beton komen wat doordringt tot aan het betonijzer, het betonijzer kan dan gaan roesten en de roest zet uit en zo kan het beton ernstige beschadigen of een lekkage veroorzaken.

herstellen van de scheuren

We kunnen deze scheurenvorming  in uw vloer of wand behandelen.
Dit doen wij met een speciale twee componenten injectie pomp en gebruik van een speciale injectiehars1380 van BASF zonder gaten te boren,op deze manier lijmen we de scheuren in het beton weer aan elkaar.

Losliggende vloeren

Constructief injecteren

Heb je losliggende vloeren, tegelwerk of wanden? Dan is het verstandig om het te herstellen.We kunnen uw holle ruimte in uw vloer of wand constructief injecteren.

Dit doen wij met een speciale twee componenten in de injectie pomp en maken gebruik van een speciale injectiehars 1380 van BASF. Door boorgaten te maken, vullen we de holle ruimte en lijmen we het weer aan elkaar.