Skip links
Informatie over constructief injecteren.

Constructief injecteren

Bij injecteren draait het om veel inzicht en nauwkeurigheid. Het is belangrijk dat dit wordt gedaan door een of meerdere specialisten. Omdat wij hier veel ervaring mee hebben, kunnen wij u de garantie geven op een goed resultaat.

Constructief injecteren

Scheuren in het beton

Scheuren in beton komen regelmatig voor. Dit worden krimp- of zettingscheuren genoemd. Vanaf een scheurwijdte van  0,2 of 0,3 mm moeten deze constructief geïnjecteerd worden. Dit is noodzakelijk om het beton te beschermen. Door deze scheurtjes kan er namelijk vocht in het komen. Dringt dat door tot aan het betonijzer dan kan dat gaan roesten. Die roest zet uit en kan het beton zo ernstig beschadigen of een lekkage veroorzaken.

Wij behandelen scheurvorming in uw vloer of wand

Dit doen wij met een speciale twee componenten injectiepomp en hetgebruik van een speciale injectiehars1380 van BASF. Zonder gaten te boren lijmen we de scheuren in het beton zo weer aan elkaar.

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op.

Constructief injecteren

LOSLIGGENDE VLOEREN

Het is verstandig een losliggende vloer of wand en losliggend tegelwerk te herstellen. Wij doen dat door de holle ruimte constructief te injecteren met  een speciale injectiehars1380 van BASF. Daar gebruiken we een speciale twee componenten injectie pomp voor. Door de boorgaten wordt de holle ruimte gevuld en lijmen we het weer aan elkaar.

 

 

 

 

 

 

🍪 This website uses cookies to improve your web experience.