Vloercoating Praxis Stiens

Stiens

Vloercoating praxis Stiens

Slechte vloer

De Praxis in Stiens kwam met de vraag of wij wat aan de zeer slechte vloer konden doen.Wij hebben advies gegeven dat alle oude lagen van de vloer af moeten. Wij hebben gebruik gemaakt van een zware schuurmachine met speciale diamant verwijder segmenten om de egalisatie vloer en lijmresten te verwijderen.

Stralen van de vloer

Toen de desbetreffende lagen eraf waren konden wij de gevlinderde vloer schuren met speciale diamant schuur segmenten. Het schuren ging niet zo als het normaal zou gaan omdat de betonvloer uit verschillende hardheden bestond en niet vlak was om te schuren. Toen hebben wij besloten om de vloer te stralen met een speciale kogelstraal machine om de gevlinderde laag te verwijderen, voor een goede basis voor de vloercoating.

Vloercoating

De opdrachtgever heeft gekozen voor een tweedaags epoxy vloercoating systeem. De beschadigde delen hebben wij gerepareerd en daarna is er een extra dikke primer laag (schraap laag) aangebracht zodat de vloer weer strak werd. Na dat deze was uitgehard hebben wij een dikke coating laag aangebracht en met de prikroller doorgerold om hem beter te laten vloeien zodat de rolbanen verdwijnen. 

Extra opties

Als optie kunnen er vlokken voor decoratie in gestrooid worden, er kan een aflaklaag op de vloer worden aangebracht dan glimt de vloer minder en is beter beschermd. Nu ziet de vloer eruit als nieuw en kan jaren mee. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.